top of page

Onze leiding

Dit is de leukste leiding die jullie dit jaar gaat begeleiden om er een fantastiche kvw week van te maken!

Joeri Gielen

KVWFacebook-KVWSwartbroek114_edited.jpg

Hallo allemaal!

Wat leuk dat jullie op onze website kijken. Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Joeri en ik ben al 23 lentes jong:) KVW is voor mij een week vol met plezier en gezelligheid, daarom ben ik al 5 jaar leiding.

Elk jaar hebben we weer andere activiteiten die we gaan organiseren voor de jeugd. Ik heb het liefste de leiding over de bovenbouw. Deze groep kan je wat vaker hun eigen ding laten doen, maar het is net zo leuk om te voetballen en te stoeien. Er is gewoon voor ieder wat wils in onze KVW week.

Wat ik vroeger het leukste vond was het dorp of stadsspel. Maar ook het zeskamp was top! Actief bezig zijn was heerlijk. Daarom was het kamp in groep 7 en 8 ook super om mee te maken.

Super veel leuke herinneringen heb ik overgehouden door mee te doen met de KVW week.

Deni Puts

Ik ben Deni Puts. Inmiddels ben ik 3 jaar leiding bij KVW Swartbroek. Hiervoor heb ik 2 jaar hulpleiding mogen zijn want ik kon, nadat ik zelf niet meer mee mocht doen met KVW, deze week vol lachen en plezier toch niet missen! Ook dit jaar weer met een gezellige groep leiding en hopelijk veel kinderen die zich aanmelden, gaan we er een toffe KVW-week van maken!

KVWFacebook-KVWSwartbroek124_edited.jpg
KVWSwartbroek121.jpg

Annebel Heijmans

Hoi, mijn naam is Annebel Heijmans en ik ben sinds vorig jaar vaste leiding bij KVW Swartbroek. Daarvoor ben ik al drie jaar mee geweest als hulpleiding. Als kind stond ik altijd te popelen tot de KVW week weer begon. Dit was voor mij namelijk een week waarin ik veel plezier kon hebben met mijn vrienden en waarin ik kon genieten van alle leuke activiteiten die georganiseerd waren. Ook als leiding geniet ik ieder jaar weer van de gezelligheid en het enthousiasme van de kinderen. Ik hoop de kinderen ook dit jaar weer net zo’n onvergetelijke week te bieden zoals ik mij die kan herinneren. Ik heb er zin in, hopelijk jullie ook. Tot snel!

Marco Beckers

Hallo, ik ben Marco. Ik heb van kleins af aan meegedaan met Kindervakantiewerk en ben van hulpleiding doorgegroeid naar leiding. Ik vind het leukste om te zien wanneer kinderen dingen doen die ze stiekem toch eng vinden, maar met de leiding toch willen proberen. Dit zie je snel terug in de Zeskamp en de uitjes die we doen met de bus. Ik vind het leuk om creatief te zijn en steeds iets nieuws te bedenken voor de kinderen, vooral om ze te entertainen. Het is altijd leuk om te zien wanneer de kinderen vol spanning en met veel zin aan de Kindervakantiewerkweek beginnen.

KVWSwartbroek117.jpg

Laura Coolen

Laura.jpg

Hallo, wat leuk dat je graag wil lezen wie wij zijn.

Ik ben Laura Coolen en leiding van KVW Swartbroek sinds 2006 en sinds een aantal jaren bestuurslid.

Ja, dit is geen typefout maar ik ga al heel wat jaartjes mee. En nog steeds met heel veel plezier! Zomer vakantie is voor mij een weekje KVW.

Ik ben geboren en getogen in Swartbroek en ook als kind heb ik geen KVW week gemist. Het is een prachtige traditie die in stand gehouden moet worden, wat ons in het kleine maar gezellige Swartbroek aardig lukt!

De leiding weet de kinderen ieder jaar weer een onvergetelijke week te bezorgen met mooie herinnering, wat weer motiveert om later zelf als leiding de traditie door te geven. Inmiddels ben ik al zo “ervaren” dat een groot deel van de leiding, ik zelf ooit als kind in de groep heb gehad.

Als de zomer en de KVW drukte voorbij is, hou ik me bezig met de carnaval in Swartbroek. Zo speel ik schuiftrombone in de Spoeëkejaegers kapel, ben ik bestuurslid van v.v. de Spoeëkejaegers en doe ik mee aan de bonte avond.

In mijn dagelijkse leven werk ik als (preventie) assistente in een tandartspraktijk.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding SPW gevolgd, waarbij ik stage’s heb gelopen op een basisschool en kinderdagverblijf.

Ondanks dat ik uiteindelijk een andere richting heb gekozen, blijf ik het nog steeds heel leuk vinden om met kinderen te “werken”, en dat kan mooi bij kindervakantiewerk!

Aniek van Bommel

Hoi allemaal!

Ik ben Aniek van Bommel en ik ben al sinds mijn 18e vaste leiding bij KVW, maar heb de jaren ervoor al de taak als hulpleiding ingenomen. Als het even kan, sla ik het liefst geen jaar KVW over! Je zou me ook kunnen kennen als dansjuf bij Dancing Kids Swartbroek. Als kind heb ik ook alle jaren meegedaan aan KVW, de zomervakantie was niet compleet zonder herinneringen te kunnen maken met alle kinderen in Swartbroek! En eerlijk… ik kan nog steeds lachen om momenten die ik als kind bij KVW heb meegemaakt. Bij onze vergaderingen bespreken we ook vaker de activiteiten die op ons als kind ooit echt indruk hebben gemaakt, zodat we zo’n zelfde toffe herinnering ook kunnen maken voor jullie kinderen. En wij vinden als leiding deze activiteiten net zo leuk! Ook wij komen aan het einde van de dag moe maar voldaan thuis, druk vertellend wat er die dag weer allemaal is gebeurd. Wil je als (hulp)leiding meewerken aan onze activiteiten? Super, we kunnen altijd hulp gebruiken! Wil je als kind een week vol plezier in de zomer? Zorg dat je je op tijd aanmeld, wij zien je heel graag tijdens de KVW week!

KVWSwartbroek133.jpg
blank-profile-blauw.jpg

Anouk Heijmans

Mijn naam is Anouk Heijmans en ik ben nu al 3 jaar leiding bij KVW Swartbroek. Daarvoor ben ik begonnen als hulpleiding en de jaren daarvoor ben ik altijd zelf met veel plezier mee geweest met KVW. Helaas kan ik er dit jaar niet bij zijn in de KVW week zelf, maar dat houd mij niet tegen om te helpen bij de voorbereidingen en er alsnog voor te zorgen dat alle kinderen dit jaar weer een kei toffe week hebben. Ik kan het zelf nog altijd hebben over de super leuke weken die voor ons werden georganiseerd als kind, en hoop dat wij dat nu ook voor de kinderen kunnen doen. Dit jaar helaas niet dus, maar de komende jaren ga ik graag weer met veel plezier mee! 

Bart Baens

Hallo,

Mijn naam is Bart Baens, ik ben al 13 jaar met veel plezier leiding van kvw Swartbroek.

Sinds dat ik zelf mee mocht doen als kind met KVW keek ik al heel erg uit na de hele week ravotten, spelen en het kamp.

Toen wist ik ook al dat ik heel graag leiding zou willen worden vanaf mijn 16e. 

Het allerleukste vind ik toch wel de spokentocht, zowel als kind toen ik jong was, als nu als leiding. 

Tegenwoordig ben ik een beetje vliegende keep en steek ik graag de handen uit de mouwen zodat de kinderen leuke springkussens, stormbanen en andere klauter spullen hebben tijdens de zeskamp.

Verder bouw ik al heel wat jaartjes de vlaamse kermis op in de MFA. 

Een van de dingen die ik het liefste doe is toch wel de kinderen (en mede leiding) wat voor de gek houden. Ik kijk er ook dit jaar weer naar uit om een gezellige en leuke week te hebben.

Ik hoop jullie allemaal met veel goede zin te zien tijdens de KVW week vanaf 14 Augustus.

blank-profile-groen.jpg

Chantal Bongers

Chantal.jpg

Hi! Mijn naam is Chantal Bongers, geboren in Swartbroek en na een klein uitstapje van ongeveer 3 jaar woon ik alweer een hele tijd in ons mooie dorpje. Als kind heb ik ieder jaar meegedaan aan de toffe activiteiten van KVW Swartbroek. Toen ik de kans kreeg om leiding te worden binnen KVW heb ik dan ook niet lang hoeven nadenken.. Leuke dagjes uit met de bus, op overnachting met de bovenbouw, een te gek zeskamp met vette spellen, een spannende spokentocht of een feestje bouwen op de Vlaamse kermis. Er valt bijna niet te kiezen wat ik het allerleukst vind. Inmiddels ben ik al een hele lange tijd leiding binnen KVW Swartbroek en vervul ik sinds 2016 de functie van Penningmeester. Dat houdt in dat ik, naast het organiseren van activiteiten, de volledige financiën van KVW beheer en zorg dat alles hierin perfect geregeld is. Daarnaast ben ik met de andere bestuursleden van KVW verantwoordelijk voor de aansturing en zorgen we dat alles soepel verloopt. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de nieuwe KVW week begint en ik hoop dat jij er ook veel zin in hebt! Samen gaan we er een super leuke week van maken! 😉 

Celine Smolenaers

Hallo mijn naam is Celine Smolenaers, en ik ben alweer 11 jaar leiding van Kindervakantiewerk Swartbroek. Sinds 2020 heb ik het voorzitters stokje overgenomen van mijn moeder Ellie. Samen met de overige bestuursleden en leiding zorgen wij er ieder jaar weer voor dat de kinderen en leiding samen een supertoffe week hebben. Vroeger heb ik ook altijd meegedaan aan KVW en keek ik altijd uit naar het stadsspel en de zeskamp. Toen ik in Groep 7 en 8 zat was uiteraard het Kamp het vetste van de hele week, lekker heel veel snoepen en vooral niet slapen. Ook dit jaar hebben wij weer een supertof programma in elkaar gezet en ik kan nu al niet meer wachten! Ik hoop jullie weer allemaal te zien!

Celine.jpg
KVWSwartbroek135.jpg

Danny Jetten

Hallo mijn naam is Danny Jetten en de nestor van de leiding. Omdat ik als kind de KVW week altijd leuk heb gevonden, heb ik mij in 2010 als leiding aangemeld. Als kind heb ik ook altijd meegedaan met KVW en keek er ieder jaar weer naar uit om mee te mogen doen. De KVW week vond (en vind ik nog steeds) een hele leuke week. Stadsspel, zeskamp, uitstapjes met de bus, de overnachting met groep 7 en 8 en als afsluiter de Vlaamse Kermis bij Mies van Nolle in de schuur.  Net zoals in andere jaren hebben we nu ook weer een leuk programma bedacht. Dus meld je aan en tot 14 augustus.

Imke Heijmans

Hallo allemaal,
Mijn naam is Imke Heijmans en ik ben al een aantal jaar (?) leiding binnen KVW Swartbroek. Daarnaast ben ik sinds 4 jaar lid van het bestuur van KVW Swartbroek. Knutselen, de Vlaamse kermis en met de bus op pad zijn de activiteiten die ik het liefste doe! In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige dus bij een geschaafde knie, wespensteek of blaar komt zuster Imke in actie! Samen met een kei gezellige groep leiding zijn wij alweer druk bezig om er ook dit jaar een super gave KVW week van te maken! Doe jij ook mee?

Imke.jpg
black-profile-oranje.png

Kim Gielen

Hoi allemaal.
Een nieuwe naam dit jaar! Ik ben Kim Gielen, en dit zal voor mij het eerste jaar zijn dat ik mee ga als leiding van KVW. Sommigen zullen mij misschien wel kennen als ‘de zus van Joeri’ ;) Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te leren kennen, en vooral om veel lol te maken samen!

Uiteraard is KVW niet onbekend voor mij. Ik heb vroeger ook altijd mee mogen doen en ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt met mijn vriendjes en vriendinnetjes, en met de leiding. Vooral het zeskamp en de uitjes met de bus vond ik erg gaaf, en toen ik wat ouder was keek ik uit naar de spokentocht op het kamp.

Ik heb er enorm veel zin in om er dit jaar met jullie een super toffe week van te maken! 

Lieke van Bommel

Hallo Allemaal, 

Ik ben Lieke van Bommel en dit wordt mijn 8e jaar als leiding van KVW, maar daarvoor was ik ook al hulpleiding. Ik kom echt uit een leidingfamilie. Mijn opa en mijn mama waren ook ooit leiding van KVW en nu doe ik het samen met mijn zusje Aniek. Ik hou enorm van (zoek)spelletjes, dus je kunt wel raden wat mijn favoriete activiteit is… het stadsspel! KVW is gewoon elk jaar 1 groot feest en als jullie plezier hebben dan is voor mij de week geslaagd. 

Nog 84 dagen afstrepen van de kalender en dan is het eindelijk zover, ik kan niet wachten!

KVWSwartbroek128.jpg
KVWSwartbroek118.jpg

Manon van Geneijgen

Hallo allemaal, mijn naam is Manon van Geneijgen. Van kinds af aan ben ik meegegaan met kindervakantiewerk. Mijn ouders waren destijds leiding, dus het was bijna vanzelfsprekend dat ik me aan zou melden als leiding zodra het kon. In het dagelijks leven ben ik muziekdocent op een middelbare school. Muziek maken is dan ook hetgeen wat ik het liefst doe, daarom vind ik het ontzettend leuk om muziek bij het programma van kindervakantiewerk te betrekken. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen vermaken in en rondom het dorp en het is fijn dat wij hier als leiding van kindervakantiewerk aan bij kunnen dragen. Ik kijk er enorm naar uit en hoop jullie daar weer allemaal te zien! 

Senne Keulen

Hallo Allemaal, 

Voor degene die mij nog niet kennen zal ik me even voorstellen. Ik ben Senne Keulen en ben 18 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broertje. Sinds dit schooljaar volg ik de opleiding MBRT in Eindhoven. Ik heb mijn hele leven al in Swartbroek gewoond en heb zelf ook altijd meegedaan aan KVW. Het meest wat me bij is gebleven is de strijd tegen de leiding en ouders, de vlaamse kermis en de tripjes met de bus. Sinds 3 jaar ben ik leiding bij de KVW. De eerste twee jaar als hulpleiding en sinds vorig jaar als vaste leiding. Omdat ik zelf altijd een hele leuke week heb gehad, wil ik zorgen dat de kinderen een onvergetelijke week hebben.  
Ik hoop jullie allemaal te zien zodat we er samen een super leuke week van kunnen maken!

Nog 84 dagen afstrepen van de kalender en dan is het eindelijk zover, ik kan niet wachten!

KVWSwartbroek122.jpg
KVWSwartbroek113.jpg

Tom Heijmans

Hallo Allemaal,

Mij naam is Tom Heijmans. Ik ben 25 jaar en ik ben alweer 6 jaar met superveel plezier leiding bij KVW Swartbroek. Ik ben al die jaren ook al steevast leiding van de bovenbouw. Daar doe ik altijd mijn uiterste best om er voor de oudsten een geweldige week van te maken. Lekker voetballen, de zeskamp, actief bezig zijn, en in sloten duiken of verstopt zitten met een greppel- of spokentocht, dat vind ik het allerleukste! Velen zullen mij ook wel verkleed een keer in de binnenstad van Weert hebben aangetroffen, waar ik altijd in de gekste pakjes rondloop voor het stadsspel. Als kind vond ik KVW altijd de allerleukste week van de zomervakantie. Samen met mijn vrienden beleefde ik er de leukste avonturen in speeltuinen en op kamp. Mijn week is dan ook weer geslaagd dit jaar als ik zie dat de kinderen nu net zulke leuke avonturen hebben beleefd!

bottom of page